Fyra spännande marknader att hålla ett öga på

Världen är full av möjligheter och det finns många spännande marknader om man blickar framåt. Det gäller att tänka efter behov, efterfrågan och intressen när man ska blicka framåt. Vad vill folk ha? Vad måste folk ha? Vad börjar bli populärt att ha? Det går att se det ur en rad olika vinklar. Vi tänkte dela med oss av ett par tips på spännande marknader som både fyller en viktig funktion och har en stor efterfrågan.

Våra tips på spännande marknader framöver

Esport tar över underhållningsbranschen mer och mer. Solceller är ett av alla svar på klimatfrågan. Cybersäkerhet, framförallt hos företag, börjar bli avgörande. Och sist men inte minst cannabis, där efterfrågan står i fokus.

1. Esport

Underhållningsbranschens stora vinnare senaste åren. Esport har växt till att bli en vinstmaskin som omsätter miljarder varje år och mer lär det bli. Att investera i esport aktier kan ge en extra krydda till din portfölj samtidigt som du investerar i något som väntas fortsätta utvecklas i och med den unga generationen som växer upp med sporten.

2. Solceller

Solceller har varit på tapeten under en längre tid, om än i lite skala. Det har blivit populärt bland både företagare och privatpersoner som ser en vinning i att utvinna sin egen el. Under den senaste tiden har ämnet blivit hett igen och vi tror att marknaden för solceller kan bli spännande framöver.

3. Cybersäkerhet

Kanske den mest spännande marknaden av alla. Allt för många företag ligger efter i utvecklingen när det kommer till säkerhet på nätet. Mycket annat prioriteras. Men i slutet av dagen kommer det vara avgörande att skydda sin verksamhet från hackare och intrång som på många håll har långt mycket mer kunskap än företagen.

4. Cannabis

En marknad som är tudelad. Efterfrågan är nära på obeskrivligt stor samtidigt som tillgången är obefintlig när marknaden är illegal. I vissa länder håller man dock på att tänka om och investerar man i cannabis innan marknaderna öppnar upp(förutsatt att den gör) så finns det en guldgruva att ta del av.

Lämna en kommentar